La Lumière

Kroonluchters - Vintage - Curiosa

Menu

La Lumière

**La Lumière: de specialist in kroonluchters**

Welkom bij La Lumière, de specialist in kroonluchters.
Onze fascinatie voor kroonluchters begon al heel wat jaren geleden en inmiddels zijn wij dan ook alweer 2 generaties lang gespecialiseerd in het restaureren van oude en vaak zelfs antieke kroonluchters.
Wij hebben een passie voor licht en schoonheid, en wij willen die passie met u delen.

Bij ons vindt u een ruime collectie van kroonluchters in verschillende stijlen, maten en materialen. Van klassiek tot modern, van klein tot groot, van kristal tot metaal. Wij hebben voor elk interieur en elke smaak een passende kroonluchter, ook als je 2 (bijna) identieke kroonluchters zoekt voor een grote ruimte of boven een grote eettafel dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden ook een professionele restauratieservice aan. Wij kunnen uw oude of beschadigde kroonluchter weer laten schitteren als nieuw. Wij gebruiken alleen de beste materialen en technieken om uw kroonluchter te reinigen, repareren en opknappen.

Wilt u meer weten over onze kroonluchters of onze restauratieservice? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de beste opties voor uw kroonluchter. U kunt ons bellen, mailen of bezoeken in onze showroom in Helmond.

Laat u verrassen door de magie van La Lumière. Wij maken van uw kroonluchter een kunstwerk.

Neem contact met ons op

    Contactgegevens

    Hof Bruheze 422
    5704 NR
    Helmond

    Heb je een vraag? Stuur ons een WhatsApp bericht en we helpen je graag verder! x